
Burger fest 6.4 menu

Pöytävarauksia tekemään. Taas saadaan oikein maukasta dry aging naudan sisäfilettä tai entrecotea Keravalla.
Tasatunnein klo 16:00, 18:00, 20:00
WA Viestillä numeroon +358 50 471 5977
Yabayabaduu bursaa niin, että maistuu.
6 erilaista burgeria (myös vege)
Böytävarauksia otetaan vastaan!
Tervetuloa syömään Keravan ehkä parhaat bursat
1.3 Sherwood rock night – showtime 22:30, liput 10€ + narikka 2€
2.3 Konala cartelli- Showtime 23:00, liput 12€
9.3 Leevi and the leavings tribute
23.3 Steaknight 3part + illalla rokkia endless exam klo 22:30
29-31.3 Pääsiäisen darts skabat
Garagen tiloista löytyy dry aging lihan valmistus kaappi. Kaappi on täysin uusi ja sinne mahtuu n. 10kg lihaa kerrallaan. (Google: Dry aging lihan valmistus)
Ensimmäinen erä meni kuumille kiville ja mennyt steak night 27.1.2024 oli onnistunut kokonaisuus.
Uusi erä lihaa laitetaan kypsymään 5.2.2024
Nyt teillä on loistava mahdollisuus varata paikkanne ravintolastamme ja päästä maistamaan tätä erikoista lihaa.
Kolmen ruokalajin illallisen hinta on 59€ hlö
Alkuruoka: Tartar naudan sisäfile
Pääruoka: Perunat valintasi mukaan, Dry aging naudan sisäfile pihvi 150g tai Dry aging entrecote pihvi 150g, punaviinikastike, salaatti
Jälkiruoka: Juustokakku, kahvi
Paikkoja rajoitetusti. Pöytävaraukset otetaan tasatunnein 14,16,18,20
Varaa pöytäsi myynti@bowlingbilliardgarage.fi
Mikäli tämä päivämäärä ei sovi teille, ei hätää. Uusi steak night järjestetään maaliskuussa La 16.3.2024 päivä.
HUOM KAIKKI KOTI KOKIT. Dry aging kaappi on paraati paikalla Garagen tiloissa. Kaappi/liha on saanut suurta huomiota heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Mikäli haluat ostaa lihaa omaan keittiöösi niin tämä onnistuu. Kokki siistii lihan, leikkaa lihan 200g pihviksi ja pihvi vakuumoidaan. Pihvi on heti valmis valmistukseen sinun tapojesi mukaan. Hinta yhdelle pihville 39€. Tilaukset myynti@bowlingbilliardgarage.fi
Garagen tiloista löytyy dry aging lihan valmistus kaappi. Kaappi on täysin uusi ja sinne mahtuu n. 10kg lihaa kerrallaan. (Google: Dry aging lihan valmistus)
Laitoimme ensimmäisen 10kg valmistumaan 21.12.23, voitte seurata lihan valmistumista some tiliemme stories osiosta.
Nyt teillä on loistava mahdollisuus varata paikkanne ravintolastamme ja päästä maistamaan tätä erikoista lihaa.
Kolmen ruokalajin illallisen hinta on 59€ hlö
Alkuruoka: Tartar naudan sisäfile
Pääruoka: Perunat valintasi mukaan, Dry aging naudan sisäfile pihvi 150g, punaviinikastike, salaatti
Jälkiruoka: Juustokakku, kahvi
Paikkoja rajoitetusti. Pöytävaraukset otetaan tasatunnein 14,16,18,20
Mikäli tämä päivämäärä ei sovi teille, ei hätää. Uusi steak night järjestetään helmikuussa 24 päivä.
HUOM KAIKKI KOTI KOKIT. Dry aging kaappi on paraati paikalla Garagen tiloissa. Kaappi/liha on saanut suurta huomiota heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Mikäli haluat ostaa lihaa omaan keittiöösi niin tämä onnistuu. Kokki siistii lihan, leikkaa lihan 200g pihviksi ja pihvi vakuumoidaan. Pihvi on heti valmis valmistukseen sinun tapojesi mukaan. Hinta yhdelle pihville 39€. Tilaukset myynti@bowlingbilliardgarage.fi
5.12 avoinna 16-24
6.12 Suljettu, hyvää itsenäisyyspäivää
23.12 avoinna 12-20
24-26.12 suljettu, Hyvää joulua!!
30.12 avoinna 14-04
31.12 avoinna 14-20
1.1.2024 Suljettu
Homma starttaa 26.10.
Tervetuloa katsomaan mikä meininki bilispöytien ympärillä.
Terveisin Röda Billiard Clubin innokkaat vetäjät