
Garagen tiloista löytyy dry aging lihan valmistus kaappi. Kaappi on täysin uusi ja sinne mahtuu n. 10kg lihaa kerrallaan. (Google: Dry aging lihan valmistus)
Laitoimme ensimmäisen 10kg valmistumaan 21.12.23, voitte seurata lihan valmistumista some tiliemme stories osiosta.
Nyt teillä on loistava mahdollisuus varata paikkanne ravintolastamme ja päästä maistamaan tätä erikoista lihaa.
Kolmen ruokalajin illallisen hinta on 59€ hlö
Alkuruoka: Tartar naudan sisäfile
Pääruoka: Perunat valintasi mukaan, Dry aging naudan sisäfile pihvi 150g, punaviinikastike, salaatti
Jälkiruoka: Juustokakku, kahvi
Paikkoja rajoitetusti. Pöytävaraukset otetaan tasatunnein 14,16,18,20
Mikäli tämä päivämäärä ei sovi teille, ei hätää. Uusi steak night järjestetään helmikuussa 24 päivä.
HUOM KAIKKI KOTI KOKIT. Dry aging kaappi on paraati paikalla Garagen tiloissa. Kaappi/liha on saanut suurta huomiota heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Mikäli haluat ostaa lihaa omaan keittiöösi niin tämä onnistuu. Kokki siistii lihan, leikkaa lihan 200g pihviksi ja pihvi vakuumoidaan. Pihvi on heti valmis valmistukseen sinun tapojesi mukaan. Hinta yhdelle pihville 39€. Tilaukset myynti@bowlingbilliardgarage.fi