Steak night part 2 – 24.2.2024

Garagen tiloista löytyy dry aging lihan valmistus kaappi. Kaappi on täysin uusi ja sinne mahtuu n. 10kg lihaa kerrallaan. (Google: Dry aging lihan valmistus) 

Ensimmäinen erä meni kuumille kiville ja mennyt steak night 27.1.2024 oli onnistunut kokonaisuus.

Uusi erä lihaa laitetaan kypsymään 5.2.2024

Nyt teillä on loistava mahdollisuus varata paikkanne ravintolastamme ja päästä maistamaan tätä erikoista lihaa. 

Kolmen ruokalajin illallisen hinta on 59€ hlö

Alkuruoka: Tartar naudan sisäfile

Pääruoka: Perunat valintasi mukaan, Dry aging naudan sisäfile pihvi 150g tai Dry aging entrecote pihvi 150g, punaviinikastike, salaatti

Jälkiruoka: Juustokakku, kahvi

Paikkoja rajoitetusti. Pöytävaraukset otetaan tasatunnein 14,16,18,20

Varaa pöytäsi myynti@bowlingbilliardgarage.fi

Mikäli tämä päivämäärä ei sovi teille, ei hätää. Uusi steak night järjestetään maaliskuussa La 16.3.2024 päivä. 

HUOM KAIKKI KOTI KOKIT. Dry aging kaappi on paraati paikalla Garagen tiloissa. Kaappi/liha on saanut suurta huomiota heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Mikäli haluat ostaa lihaa omaan keittiöösi niin tämä onnistuu. Kokki siistii lihan, leikkaa lihan 200g pihviksi ja pihvi vakuumoidaan. Pihvi on heti valmis valmistukseen sinun tapojesi mukaan. Hinta yhdelle pihville 39€. Tilaukset myynti@bowlingbilliardgarage.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *